Archiv článků

Něco z teorie mlékárenství

06.10.2018 06:13
                             V Polné 5.3.2018Základy rodinnéhosýrařství v.10Text vychází z postupného doplňování rad pro přáteledomácí výroby sýrů,...

Něco pro zákazníky s intolerancí vůči laktóze.

30.04.2017 10:30
NOLA Fit _CZ.docx

Vysvětlení zkratek a pojmů

26.01.2016 07:29
Úvodem si dovoluji vysvětlivky k použitým zkratkám a běžně používaným pojmům.F - Frozen culture = hlubokomražená kultura, která se distribuuje v polystyrenové krabici zasypaná suchým ledem. V současné době tyto kultury nerozesíláme, je možný pouze vlastní     odběr ve skladu....

Copak je nového?

11.01.2016 20:32
Vynikajících výsledků v oblasti boje proti hořkým sýrům bylo dosaženo použítím syřidla CHY-MAX M, sledujte dále jeho vlastnosti na stránkách Chr. Hansen.
Záznamy: 1 - 4 ze 4