E-Shop, Strana 2
Jogurtová kultura YF-L903 se projeví jemnou chutí, nízkou kyselostí a vysokou viskozitou. Balíčkem 50U se očkuje (250 – 300) l mléka.
Jogurtová kultura YoFlex Harmony 1.0 dodává výrobku velmi jemnou chuť, velmi nízkou kyselost a dále velmi vysokou viskozitu. Balíčkem o aktivitě 50U se očkuje (250 – 300) l mléka.
FD-DVS ABT-1 je mrazem sušená probiotická kultura, jeden sáček o 50U se aplikuje pro cca 250 l mléka.
Kefírová kultura eXact KEFIR-1 se používá pro kysané výrobky s texturou kefíru. Balíčkem 50U se očkuje 500 l mléka.
Kefírová kultura eXact KEFIR-2 se používá pro kysané výrobky s texturou kefíru. Balíčkem 50U se očkuje 500 l mléka.
Kultura BC-1 Brevibacterium casei se používá při výrobě nízkotucných měkkých a polotvrdých sýrů, měkkých sýru s tvrdým jádrem a mozzarelly. Balíček o aktivitě 10U lze aplikovat...
Kultura BL-1 Brevibacterium linens se využívá pro výrobu měkkých a polotvrdých sýrů s mazem, měkkých plísňových sýrů a sýrů se směsným povrchem. Balíčkem 10U lze očkovat (1...
Fresh Tvorog 2 mrazem sušená ochranná kultura, slouží jako ochranná kultura při výrobě tvarohu. Dávkuje jako doplňková kultura, balíček o aktivitě 125U se aplikuje na 2500 l mléka.
MLC-300 je sýrařská kultura využívaná při výrobě polotvrdých sýrů (nízko dohřívaných i vysoko dohřívaných) s lámavou konzistencí a pikantní příchutí.
Ochranná kultura FreshQ 2 se využívá jako pomocná (nikoli jako hlavní) kultura při výrobě jogurtů či kysané smetany. Aktivita 100U se dávkuje na 2 500 l mléka.
FreshQ 4 je ochraná kultura, která se využívá jako pomocná (nikoli jako hlavní) kultura při výrobě čerstvých sýrů a tvarohu.