E-Shop
Firma Chr. Hansen nadále zůstává na špičce kvality ve výrobě čistých mlékárenských kultur pro celý svět. Své portfolio rozšířila nejen o řadu mlékárenských kultur pro kysané mléčné výrobky, ale pracuje na kulturách pro rostlinné kysané výrobky a velice intenzivně vyvíjí činnost na poli probiotik pro chovatele zvířat. Podle odhadů vedení Chr. Hansen zhruba 1,2 miliardy lidí na světě denně konzumuje nebo používá výrobky firmy Chr. Hansen – čisté kultury, enzymy, přírodní barviva nebo probiotika.
Náš E-Shop je také napojen na světovou dánskou firmu Chr. Hansen a nabízíme výhradně jejich kultury a syřidla pro mlékárenskou výrobu.
Jsme oficiálními distributory firmy Chr. Hansen pro Českou republiku.
Více zde: https://ekultury-cz.webnode.cz/
Více zde: https://ekultury-cz.webnode.cz/
Mezofilní kultura CHN-11 poskytuje rychlé prokysání a tvorbu sýrových ok uvolňováním CO2. Používá se pří výrobě polotvrdých sýrů (Eidam, Gouda). Aktivitou 50U se očkuje 500 l...
Mezofilní kulturu CHN-22 lze využít k výrobě polotvrdých sýrů typu Gouda, měkkých sýrů s pomalým prokysáním (Camembert) nebo zakysaných mléčných výrobků (zakysaná smetana)....
Termofilní kultura STI-12 se používá pro výrobu vysokodohřívaných sýrů či pařených sýrů jako Mozarella, Pasta Filata. Aktivita 50U se aplikuje na 500 l mléka.
FLORA DANICA je mrazem sušená mezofilní kultura, sáček o aktivitě 50U se aplikuje pro cca (500 až 800) l mléka.
CHN-19 je mezofilní kultura vyvinutá pro výrobu polotvrdých sýrů. Balíčkem o aktivitě 50U se očkuje 500 l mléka.
LH-B02 je pomocná kultura pro výrobu tvrdých a polotvrdých sýrů, která při procesu zrání dodá sýrům charakteristickou mírně nasládlou chuť. Balíček 50U se aplikuje na 500 l mléka.
R-704 je homofermentativní kultura vyvinutá pro výrobu tvarohu. Sáčkem o aktivitě 50U se očkuje (500 až 800) l mléka.
RSF-736 je homofermentativní směs (neprodukuje CO2) s termofilní kulturou, kerá se používá pří výrobě sýrů typu Gouda, Eidam, Tilsiter. Aktivita 50U se aplikuje na 500 l mléka.
WhiteDaily 51 je kultura pro výrobu balkánských sýrů. Jeden sáček o aktivitě 50U se aplikuje na 500 l mléka.
Kultura XPL-30 slouží jako kultura pro výrobu kysané smetany. Balíčkem o aktivitě 50U se očkuje (250 – 300) l mléka.
Jogurtová kultura YC-X11 je termofilní YoFlex kultura s výraznou chutí, střední kyselostí a středně velkou viskozitou. Balíčkem o aktivitě 50U se očkuje (250 – 300) litrů mléka.
Jogurtová kultura YF-L812 se vyznačuje velmi vysokou viskozitou, jemnou chutí a slabou kyselostí. Aktivitou 50U se dávkuje (250 - 300) l mléka.